VERS

The VERS Film Festival

The VERS Film Festival


Het VERS Film Festival 2024 komt eraan! Van 15 tot en met 17 maart opent Lab111 in Amsterdam zijn deuren voor filmliefhebbers en opkomende filmmakers, waar je je kunt laten onderdompelen in de nieuwste creaties van de filmmakers van morgen. Gedurende drie dagen biedt het VERS Film Festival niet alleen de gelegenheid om films van de meest verse makers te bekijken, maar ook om deel te nemen aan boeiende masterclasses, netwerkmogelijkheden en nog veel meer!

Op vrijdagavond test je je filmkennis tijdens de VERS Film & TV Quiz. Zaterdag leer je van de beste tijdens de masterclass met regisseur Shady El-Hamus. Ontdek de impact van films met de Movies That Matter x VERS masterclass en dans de nacht weg tijdens onze Silent Disco. Verwen jezelf op zondagochtend met een Brakke Brunch en herbeleef de hoogtepunten van het festival in het Best of VERS filmblok.

Voor meer informatie over het programma en tickets kun je terecht op lab111.nl of versfilmentv.nl. Het volledige programma is gratis voor VERS-leden en Cineville-leden. Het enige wat je hoeft te doen, is een ticket reserveren!



Geplaatst08-03-2024
146