Weitblick Films

Sony FE PZ 28-135mm f/4.0 G OSS zgn

Sony FE PZ 28-135mm f/4.0 G OSS zgn


Deze lens is nog in perfecte staat, geen gebruikssporen.
Super fijne allround lens, kom langs in mijn studio in de Houthavens!


peciaal ontworpen voor 4K filmen
Stel je hoge eisen aan je footage? Prefereer je ragscherpe beelden over het gehele zoombereik? Zoek je een lekker flexibel, allround bereik, zodat je niet vaak van objectief hoeft te wisselen? De FE PZ 28-135mm heeft het allemaal en biedt je de kwaliteit die je wilt, van groothoek tot uiterste tele-stand, voor fotografie of filmen. Accepteer geen mindere beeldkwaliteit van een goedkope zoomlens, maar profiteer van perfectie over de gehele zoomrange van de Sony 28-135mm F4 OSS.


Ultieme controle
De FE PZ 28-135 is voorzien van 3 bedieningsringen, dit geeft je perfecte handmatige bediening en optimale controle tijdens de gehele productie. Focus, diafragma en scherpstelling hebben elk hun eigen ring. Wissel supersnel tussen AF en MF door de scherpstelring naar voren of achteren te schuiven. De ringen zitten op de juiste plaats, hebben een perfecte grip en reageren uiterst accuraat. Stel supernauwkeurig scherp of wissel soepel en comfortabel van diafragma., je merkt dat er veel aandacht aan het ontwerp en de werking is besteed.


Geen hinderlijke variaties tijdens het zoomen
Stel scherp of zoom tijdens het filmen, zonder dat je veel verandering in de beeldhoek ervaart. Deze optimalisatie geeft je een veel rustiger beeld tijdens het filmen dan bij standaard zoomlenzen. Ook hoef je tijdens het zoomen de scherpte niet bij te regelen, de focus blijft volledig gehandhaafd. Daarnaast profiteer je ook nog eens van het vaste diafragma over het gehele zoombereik. Geen hinderlijk wisslingen meer van de lichthoeveelheid tijdens het filmen, of aanpassingen van de sluitertijd tijdens het fotograferen. Heerlijk om mee te werken!


SteadyShot stabilisatie
Film superstrakke beelden, zonder hinderlijke trillingen. De Sony Steadyshot OSS stabilizer technologie

Location
Amsterdam

Asking price
1450,00Geplaatst29-03-2024
136