P. F.

Flemish film 'Alias Wolf' wins Best Feature Film in P

Flemish film 'Alias Wolf' wins Best Feature Film in P


Op het gerenommeerde filmfestival ÉCU, "The European Independent Film Festival" in Parijs, heeft ‘Alias Wolf’, de nieuwe langspeelfilm van regisseurs Oscar en Tobias Spierenburg, de prijs voor 'Best European Feature' gewonnen. De Vlaamse film werd geproduceerd door Picoux, een jong Antwerps productiehuis.

Tijdens de Franse première van de film waren de regisseurs Oscar en Tobias Spierenburg aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen van festivaldirecteur Scott Hillier, een Oscar winnende filmmaker. Ook acteurs Jenne Decleir en Manon Verbeeck waren in Parijs en kregen veel lof van de internationale jury.

‘Alias Wolf’, een mysterieuze whodunit, neemt het publiek mee in de intrigerende wereld van schrijvers en uitgevers. Het verhaal draait om het pseudoniem Wolf Jacobs, een schrijver die strijdt tegen een machtig bedrijf dat zijn nieuwe boek wil tegenhouden. Om te zegevieren, moet hij al zijn talent benutten. Is de pen uiteindelijk machtiger dan het zwaard?

Producente Willemijn de Krey zorgde ervoor dat ‘Alias Wolf’ gerealiseerd kon worden zonder grote subsidies. Met de erkenning op het ÉCU-filmfestival hoopt ze te bewijzen dat ‘Alias Wolf’ een sterke independent film is. "Dit is echt een film voor liefhebbers van mysteries met een complex plot en unieke setting. We zijn nu actief op zoek naar distributie in de Benelux en internationale verkoop,” aldus de Krey.Geplaatst24-04-2024
151