Mr Eigenbaardig

Do you support my documentary about Robin Wood Music Boxes?

Do you support my documentary about Robin Wood Music Boxes?


Ik ben Mr. Eigenbaardig, filmmaker en docent bij de Dutch Filmers Academy. Ik ben op dit moment bezig met het verwezenlijken van mijn allergrootste droom, het afmaken van mijn aller eerste documentaire genaamd: Het Goud van de Zon! :D

Het Goud van de Zon vertelt het verhaal van de Utrechtse kunstenaar Rob de Looff, die onder de naam ‘Robin Wood Music Boxes’ prachtige muziekdoosjes maakt van stadshout. Hout van stadsbomen die zijn gesneuveld door ziekte, storm of herinrichting. Dit belooft een ongelooflijk sprookjesachtige en muzikale documentaire te worden.

Dit is een onwijs groot filmproject, wat alleen maar tot stand kan komen omdat ik dit project in mijn eentje doe, onbetaald en op eigen initiatief. Maar om hem af te krijgen moet ik samenwerken met andere gepassioneerde makers. Ik heb geld nodig voor de geweldige filmcomponist Alfredo Sirica, die met zijn prachtige muziek uitermate geschikt is voor het creëren van een sfeervolle soundtrack, vol emotie! Daarnaast ontbreken er nog financiën voor de audio postproductie: het geluid van de film geschikt maken voor televisie- en bioscoopvertoningen. Dit kan alleen een specialist met de juiste kennis en apparatuur. Zonder hen krijg ik deze film niet af!

Om mijn debuutfilm af te maken en hiermee zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren heb ik dus écht jouw hulp nodig! Help jij mij bij het verwezenlijken van mijn allergrootste droom?

Vincent



Link related to this message:
https://www.voordekunst.nl/projecten/17136-het-goud-van-de-zon-een-magische-docu


Geplaatst24-07-2024
95