Djotipersad Lachman

'greed' free for amazon subscribers.

'greed' free for amazon subscribers.


GRATIS VOOR AMAZON ABONNEES.

PERSBERICHT

"HEBZUCHT" – Een opmerkelijke internationale prestatie in onafhankelijke filmmaken

De gerenommeerde filmmaker Djoti-Djotipersad Lachman, oorspronkelijk afkomstig uit Suriname en opgegroeid in Nederland, heeft zijn nieuwste film, HEBZUCHT (GREED), tot leven gebracht. Ondanks talrijke uitdagingen, waaronder vertragingen en financiële beperkingen, heeft Djoti’s vastberadenheid en de onwankelbare steun van zijn toegewijde team geresulteerd in een film die nu beschikbaar is in meer dan tien landen, waaronder de Verenigde Staten (Greed), Verenigd Koninkrijk (Greed), Duitsland (Gier), Oostenrijk (Gier), Spanje (Avaricia), Polen (Chciwość), Italië (Avidità), Frankrijk (Cupidité), Japan (Goyoku), Zweden (Girighet), Nederland (Hebzucht), België (Hebzucht/Cupidité), Australië (Greed), Mexico (Avaricia), en Canada (Greed/Cupidité) en zo snel mogelijk in India (Lalach) via AMAZON PRIME VIDEO – GRATIS VOOR ABONNEES.

Een werk van liefde en doorzettingsvermogen

Lachman fungeerde niet alleen als schrijver, producent en regisseur, maar nam ook meerdere rollen op zich, waaronder belichting en make-up, waarmee hij zijn veelzijdigheid en toewijding aan het project toonde. De volledige cast en crew werden gecoacht om te voldoen aan de hoge standaarden die vereist zijn voor een speelfilm, met Lachman die hen bij elke stap begeleidde.

De productie van de film werd versterkt door de uitzonderlijke talenten van Director of Photography Moen Poeran en assistent-cameramannen Robby Dihal en Karan Ramcharen. Glenn Bhoelai verzorgde het geluid, terwijl Neal Lachman en Kamla Bechoe bijdroegen aan het script. De vechtscènes, zorgvuldig gecreëerd door Krishna Gopal in samenwerking met Lachman, gaven een spannend element aan het verhaal. Websiteontwerper de heer John Schouten leverde prachtig werk met zijn artistieke vaardigheden. Kalowtie Hansraj en Yashoda Hansraj verzorgden de ondertiteling.

Achter de schermen ging de cast en crew verder dan hun rollen, waarbij velen onbaatzuchtig bijdroegen aan taken zoals schoonmaken en maaltijden bereiden. Moniek Biharie en Chandra Bea Jaddoe waren bijzonder belangrijk in deze inspanningen, waardoor de productie op schema bleef. Radjesh Bhoedoe nam ook deel aan de pre-productie van deze film.



Uitdagingen en triomfen

De reis om HEBZUCHT te voltooien was allesbehalve gemakkelijk. Verschillende belangrijke investeerders en instellingen trokken op het laatste moment hun steun in, waardoor het team moeilijke beslissingen moest nemen, zoals het schrappen van zes scènes uit het script. De passie en toewijding van de cast en crew, samen met bijdragen van familie, vrienden en weldoeners, zorgden echter voor de benodigde middelen om het project te voltooien.

Een belangrijke doorbraak kwam met de betrokkenheid van de prijswinnende componist Shailendre Bhoelai, wiens bijdragen een laatste glans gaven aan de soundtrack van de film. Om de kosten te beheersen, voltooide Lachman de kleurcorrectie en 5.1 surround mix in Mumbai, wat zijn vindingrijkheid toonde in het licht van financiële beperkingen.

Een wereldwijde release in een tijd van crisis

Oorspronkelijk bedoeld om in het Hindi en Engels te worden geproduceerd voor een bredere internationale release, werd HEBZUCHT uiteindelijk voltooid in het Nederlands. Het team heeft hard gevochten om een internationale distributieovereenkomst te sluiten via Amazon Prime Video, waardoor de film wereldwijd het publiek bereikte, ondanks de ernstige impact van de COVID-19 pandemie, die de plannen voor een bioscooprelease verstoorde.

Samenvatting

HEBZUCHT vertelt het verhaal van een gebroken familie wiens leven in botsing komt met de onverzadigbare verlangens van twee meedogenloze psychopaten. Temidden van de chaos van verslaving en wanhoop, wordt de zoektocht naar liefde van een jong meisje een gevaarlijke reis naar het hart van de duisternis.

Cast

De getalenteerde cast van HEBZUCHT bestaat uit Sally Abdelrazek, Dorien Rose Duinker, Angele Roelofs, Hans Dekker, Samuel Hento, Cornel Trouwborst, Bart Leenders, David Wiegel, Andrew van Daele, Karan Ramcharan, Aranka Torbijn, Kamla Bechoe, Ilse Rijnders, Celine von der Meer, Daniel de Bruin, Machiel van der Ham, Barry Altelaar, Leon Smit, Marc Staljansens, Richard Debie, Wim van den Bussche, Mia Diaz, Samira Hasan Mohammed, Chanine van der Velden, Ajay Poeran, Rita Megoe, Carmin Diaz en Neal Lachman.

Beschikbaarheid

HEBZUCHT is nu GRATIS beschikbaar om te streamen op Amazon Prime Video in meerdere talen, in verschillende landen.

Djoti-Djotipersad Lachman
Schrijver, Regisseur & Producent
[email protected]
www.apnamediagroup.nl



Link related to this message:
https://apnamediagroup.nl/


Geplaatst03-09-2024
37