Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
zoek op trefwoord:
Populair
Documentairemakers gezocht
Creatief met Film
Wil je eindelijk aan de slag om jouw documentaire filmidee naar een hoger plan te tillen? Heb je ambities op het documentaire-vlak en behoefte aan verdieping in de media industrie?

De Documentaire Kickstarter is hét workshoptraject voor creatieve en ambitieuze filmmakers, waarin inspirerende colleges worden gecombineerd met praktische informatie over het vak. Daarnaast krijg je persoonlijke coaching door professionals en ontmoet je gelijkgestemde mediamakers.

Dus wil jij een waardevol netwerk, een goed documentaire filmplan en een strategie voor financiering en ter verheldering van je focus, dan is dit traject - zorgvuldig ontwikkeld dóór en vóór gepassioneerde filmmakers - de moeite waard.

Type
professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Iedereen die aantoonbare affiniteit of enige ervaring heeft als maker (en in zichzelf wil investeren :). Ben jij journalist, redacteur, video-editor, schrijver, camjo, (item-)regisseur, producer, marketeer of communicatiespecialist, allround creatieve ‘millennial’, werkzoekende of een net afgestudeerde media-professional? Dan is deze kickstarter iets voor jou!

Periode
De volgende Nederlandstalige editie start 13 februari 2020 in Amsterdam.

Functie eisen / profiel
Media professionals met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en ambitie. Het traject sluit het best aan bij deelnemers die al enigszins bekend zijn met de film- en/of mediawereld en hier verder in willen doorgroeien.

Wat bieden wij?
Alles wat je niet leert op YouTube of via vrijblijvende koffie-gesprekken!
In deze Kickstarter doorloop je in 8 sessies de belangrijkste stappen van documentaire-ontwikkeling. Je leert helder en overtuigend te verwoorden waarom en hoe jouw film gemaakt moet worden en krijgt inzicht in de praktische mogelijkheden als debuut-filmmaker in het huidige medialandschap. Na afloop heb je een realistisch beeld van de filmindustrie, een compact filmplan en een strategie om vol vertrouwen jouw elevator pitch aan de juiste mensen te presenteren tijdens de live speeddates met producenten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Creatief met Film
login om te reageren op dit bericht
Op: 15-01-2020 / 1479 x bekeken
Categorie: Onbetaald
Verloopt op: 15-02-2020
bekijk profiel