Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
search on keyword:
Populair

Productie/producent

Henkjan Krijgsman
Filmproductie is een zeer ruim begrip. Zo heb je een filmproducent nodig voor een reclamespot maar ook voor een promotie- of introductiefilm, een theatershow of misschien zelfs een speelfilm of documentaire! En voor al deze vormen van filmproductie staat FRL Producties graag voor je klaar.

Bij het opnemen van bovenstaande filmsoorten, komt veel kijken. Naast een filmproducent moet er ook een regisseur en productieleider aanwezig zijn en laten we, naast de crew, ook de acteurs niet vergeten. FRL Producties ondersteunt en assisteert het gehele traject en zorgt, samen met haar klanten, voor een prachtig eindresultaat.

Je film wordt op professionele wijze met hoogwaardige apparatuur opgenomen. Onze crew handelt professioneel en luistert naar jouw wensen. Door het gebruik van onze bioscoop Red Epic 5K camera`s én de inzet van onze drones, zorgen we voor kwalitatief sterke filmopnames.

Wij ondersteunen jouw filmopname, van producent tot licht assistent. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust en natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Henkjan Krijgsman
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-07-2022 / 269 x bekeken
Categorie: Stagiaires , 30-50 , Man , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding , Onbetaald , Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
bekijk profiel