Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
search on keyword:
Populair

Ervaren cameraman met Ursa 12K, Pocket 4K, drone & meer

Tristan van Doorn
Ben jij bezig met een project waarvoor je een ervaren cameraman zoekt met goede apparatuur maar moet de boel toch enigszins betaalbaar blijven? Neem dan een samenwerking met mij in overweging!

Ik ben een ervaren cameraman die sinds 2009 actief is en vooral corporatewerk en fictie draait. Hiervoor heb ik een mooi apparatuur pakket bestaande uit een Blackmagic Ursa Mini Pro 12K, een Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K, een DJI Mavic Air 2 en veel randapparatuur zoals cinemalenzen, een statief, slider, 4 LED panels, Sennheiser EW112P G3 dasspeld met zender en Rode NTG2 boommicrofoon.

Als corporate filmmaker heb ik honderden bedrijfsfilms, promotiefilms en commercials gedraaid. Naast enorm veel kleinere bedrijven werk ik ook met regelmaat voor grote bedrijven en overheidsinstellingen. Fictiewerk doe ik zowel in eigen beheer maar ook als freelancer. Ik zit hier vooral in de indiehoek en mijn werk (zowel feature als kort) is te zien op streamingkanalen zoals Amazon Prime Video en Tubi maar ook verkocht aan kanalen zoals ShortsTV en buitenlandse televisie,- en streamingkanalen.

Voor voorbeelden van mijn corporatewerk kan je een kijkje nemen op www.vandoornav.nl en het fictiewerk wat ik in eigen beheer heb gemaakt kan je zien op www.doorneden.com.

Mijn dagprijs, inclusief apparatuur, is €750,- excl. BTW en een reiskostenvergoeding van €0,25 per kilometer. Bij meerdere draaidagen ben ik vanzelfsprekend bereid korting te geven op mijn tarief. Daarnaast heb ik ook een pool met goede geluidsmensen waarmee ik regelmatig werk, mocht je dit ook nog zoeken voor jouw project dan kan ik hier ook wat voor je betekenen.

Ook werk ik regelmatig aan lowbudget passieprojecten zoals (korte) films en competities. Hiervoor reken ik in overleg een apparatuurvergoeding (ongeveer gelijk aan de huurprijs bij Budgetcam) maar laat ik mijn dagprijs vallen.

Heb je al een goede cameraman voor jouw project maar heb je nog apparatuur nodig? Ik verhuur veel van mijn spullen ook via Gearbooker: https://www.gearbooker.com/nl/profile/cc4662c3-a2b8-4c5d-bb0a-fc2cb1722a54

Heb je interesse in een samenwerking met mij of nog vragen? Neem dan contact met mij op via [email protected] of 06-24110147. Tot op de set!


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Tristan van Doorn
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-07-2022 / 308 x bekeken
Categorie: Personen / crew , 30-50 , Man , Zeer ervaren , Marktconforme betaling/vergoeding , Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
bekijk profiel