Filmprikbord
Maak een filmpeople account aan voor extra functies.
bericht plaatsen

Zoeken
search on keyword:
Populair

Ervaren film/TV producer en film composer

Michelle Linders
TML Music and Media productions is een jong muziek en media bedrijf dat zich voornamelijk focust op muziek en film/tv productie. Wij bestaan uit een team jonge, ambitieuze mensen die makkelijk zijn om mee te werken, doorzetters en pro actief zijn. Onze missie is om jouw creatieve visie tot leven te brengen voor een betaalbare prijs!

Omschrijving
eb jij HET nieuwe idee voor de perfecte film die alle bioscopen vol doet stromen, maar heb je geen idee hoe jij ervoor moet zorgen dat jouw idee het witte doek gaat bereiken? Schroom niet meer, bij TML Music and Media productions bieden wij film en tv productie aan waarbij wij ervoor kunnen zorgen dat jouw film realiteit wordt! Wij regelen alles tot in de puntjes en het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen wat je wil, en je visie verder uitwerken. Deze diensten zijn in zowel Nederlands als Engels beschikbaar.

Heb jij al alles voor elkaar maar mis je nog iemand die de film muziek kan componeren voor je film? Ook dan kan TML Music and Media Productions jou helpen. Ons muziek team is gespecialiseerd in muziek productie, uitvoerend muzikantschap en composities maken van film, tv en/of game muziek.

Kortom, ben jij opzoek naar een filmcomposer, producent, assistant producer, productie assistent, productieleider of opname leider? Dan ben je bij TML Music and Media Productions aan het goede adres. En gezien we een jong team zijn bestaande uit beginnende film en muziek makers, zijn we ook nog eens lekker goedkoop! Neem vooral contact met ons op voor de voorwaarden!

Link bij dit bericht:
link naar website
meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Michelle Linders
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-07-2022 / 122 x bekeken
Categorie: Bedrijven , Marktconforme betaling/vergoeding , Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
bekijk profiel